Inmiddels ben ik nu een half jaar aan de slag met Body&Be. Een mooi half jaar met veel positieve reacties en mooi om te zien dat mensen mij via verschillende kanalen weten te vinden. En ik vind het prachtig om te zien dat diezelfde mensen met een positief resultaat en een positief gevoel de deur uitlopen. Dat is ook een van mijn belangrijkste drijfveren: mensen ondersteunen in het hebben van een prettig leven!

Het is ook een half jaar van investeren. Investeren in mijzelf als fysiotherapeut met boeiende bijscholingen, bijvoorbeeld over pijn- en stressmanagement of diabetes. Natuurlijk investeren in mijn praktijkruimte. Maar ook investeren in ondernemen. Soms gaat dat goed en gemakkelijk, soms gaan dingen wat trager of anders dan je verwacht, maar ondanks dat geeft het de vrijheid om je werk volledig in te richten vanuit je eigen visie. De jongste investering is een grote geweest. Ik heb een echografie apparaat aangeschaft! In mijn vorige baan heb ik hiermee gewerkt, echter de kwaliteit van apparatuur is inmiddels dusdanig verbetert, dat het niet te vergelijken is. Echografie is een grote meerwaarde voor de fysiotherapeut en heeft vele voordelen. Ik heb nu de mogelijkheid om mijn diagnose te verdiepen, waarmee ik gerichter kan handelen en sneller resultaat kan behalen. Voor de klant geeft het meer inzicht en duidelijkheid  over de blessure. Je hoeft niet naar het ziekenhuis voor een echo en er is geen wachtlijst. Snel onderzoek, waarbij de resultaten direct meegegeven kunnen worden en dus snel de juiste behandeling.

Bloei
De kou is ondanks de lente nog volop aanwezig in Nederland, maar het zonnetje gaat toch steeds krachtiger schijnen. Als ik ’s ochtends wakker word en naar buiten kijk zie ik licht, de eenden en koeten zijn al druk in de weer en het zal niet lang meer duren totdat de natuur in volle bloei komt te staan. Ik groei mee, de basis van de praktijk staat: een stevige stam! De komende weken en maanden zal de praktijk zich steeds verder ontwikkelen en gaan gedane investeringen zich uitbetalen. Ik ben benieuwd naar de oogst!

Share This