Na een maand achter de schermen hard werken ben ik zover om mijn praktijk aan de buitenwereld te laten zien. Mijn missie is om in Nieuwkoop een plek te creëren waar je terecht kunt met je klacht(en) en waar je zoveel mogelijk binnen een goed samenwerkend team kunt werken aan je doelen. Wanneer kan je terecht bij Body & Be? Simpel: als je een klacht of klachten hebt binnen het bio-psychosociale spectrum, oftewel klachten aan lijf, in het hoofd of met de omgeving waarin je moet functioneren.

Dit kan de vraag zijn: “waarom kom ik niet van mijn rugklachten af? (Het zit er al zo lang en het wordt alleen maar erger, er zal wel iets ernstigs aan de hand zijn!)” Of: “Ik weet dat mijn overgewicht in de weg zit voor het herstel van mijn knieklachten. De arts zegt dat ik eerst moet afvallen, maar dat lukt mij gewoon niet. Ik weet nu niet meer wat ik moet doen!”  Vaak ligt het antwoord op bovenstaande of soortgelijke vragen bij verschillende zorgprofessionals en we doen met zijn allen heel erg onze best om goed samen te werken. Maar vaak genoeg lukt dit helaas niet, door gebrek aan tijd, gebrek aan vertrouwen, gebrek aan kennis in elkaars kunde of helaas ook heel vaak geld.

Door een gevarieerd team van zorgprofessionals (inclusief de cliënt!) dat nauw samenwerkt gaat dit bij Body & Be zeker lukken! Naast deze ingewikkelde problemen staan wij ook voor iedereen klaar met kleinere problemen (die net zo goed veel invloed kunnen hebben op het dagelijks functioneren), die misschien met een enkele behandelaar opgelost kunnen worden.
De komende tijd zal je zien dat de site samen met de praktijkruimte uitgebouwd worden tot een prachtige plek, waar alle voorwaarden aanwezig zijn voor het optimale herstel van jou klachten.

Louis Chatlein

Share This